Informatie

De eerste wedstrijden starten zaterdag om 13.30 uur. Ieder team dient zich tussen 09.30 en 11.30 uur te melden bij de organisatie. Daarna kunnen de zelf meegebrachte tenten op het terrein rond onze hockeyvelden worden opgezet op de door ons aangewezen kampeerplek.. De wedstrijden op zondag zijn van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Bijzonderheden: Zaterdag overdag entertainment. Zaterdagavond feestavond / disco.

En ook dit jaar vergeten wij de coaches en begeleiders niet in ons gezellige coach-cafe! Geen alcohol onder 18 jaar.

Overnachting op terrein van VMHC Spitsbergen in zelf mee te nemen tenten.

De toernooidagen zijn natuurlijk zeer goed verzorgd startend met de lunch op zaterdag inclusief drinken, op zaterdagavond ‘de BBQ’ exclusief drinken en op zondagochtend een overheerlijk ontbijtbuffet inclusief drinken.

Dit toernooi kost € 450,00 voor een team bestaande uit dertien spelers en twee begeleiders. Het inschrijfgeld dient volledig vooruit betaald te worden. Voor ieder extra persoon (speler of begeleider / scheidsrechter) is € 30,- extra verschuldigd.

Inschrijfkosten: € 150,00 te voldoen binnen drie weken na inschrijving. Het bedrag dient te worden overgemaakt op bankrekening NL50 RABO 0309383080 t.n.v. VMHC Spitsbergen o.v.v.: B-toernooi en de naam van de club en je team. Bij niet tijdig betalen vervalt de inschrijving. Restant bedrag te voldoen uiterlijk één maand voor aanvang toernooi.

Gebruik van complex / het kampeerterrein voor overnachting is gratis, wel dient per kampeervak een borg van € 50,00 CONTANT betaald te worden. Eén vak is voldoende voor een team. Teruggave van de borg geschiedt alleen op zondag na de prijsuitreiking bij oplevering van een schoon kampeervak.

Vanuit elk team is een scheidsrechter beschikbaar (dit kan ook een begeleider zijn). Begeleiders zijn verantwoordelijk voor team(gedrag). Vooraf vragen wij naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum van begeleiders (via aanmeldformulier).